Hoppa till sidans innehåll

Eventrodd / Concept3


Är ni sugna på att hitta nya samarbetsformer på jobbet? Eller letar ni efter den perfekta aktiviteten för möhippan/svensexan?  Boka då in en rodd-kurs hos UARS!
I inriggade fyramannabåtar lär våra duktiga instruktörer er att ro och hitta takten tillsammans. Roddsporten innebär samarbete i dess ursprungliga form, där alla bokstavligen måste ro åt samma håll för att gruppen gemensamt ska ta sig framåt. Rodd är också ett trevligt, och för kroppen skonsamt sätt att komma ut i naturen och uppleva staden och dess omgivningar från ett annat perspektiv. Intensiteten och farten i rodden bestämmer ni själva. Om andan faller på kan vi även bistå med att arrangera tävlingslopp under lättsamma former. Vi skräddarsyr aktiviteterna efter era önskemål!
DSC_6653  DSC_6912
Vi har möjlighet att ta emot grupper i storleksordningen 4-50 personer, för arrangemang på 2-3 timmar till hela dagar. Vi finns på Ultuna-området utanför Uppsala, men vill ni så kan vi komma till er då vi kan transportera båtarna på trailer. Hör av er för att diskutera möjligheterna att genomföra just ert arrangemang!

Priser ligger på 300 kr/pers för privatpersoner och 400 kr/pers för företagsevenemang. Vi är öppna för förslag på individuella lösningar och specifika önskemål. För frågor, referenser, etc. kontakta This is a mailto link.

 

 

Uppdaterad: 08 JUN 2016 07:14 Skribent: Erik Lewin

Postadress:
Uppsala Akademiska RS - Rodd
UARS, Box 2151
75002 Uppsala

Besöksadress:
Kamrersvägen 2
75651 Uppsala

Kontakt:
Tel: 0730846133
E-post: This is a mailto link

Se all info