20-årsjubileum

Praktisk information om dagen

Head of the Fyris
Head of the Fyris börjar 11:00, tävlingen går i närheten av Flottsundsbron och går förbi klubben. Tävlingen är ett långdistanslopp i inriggare.

Jubileums Universitetskapprodd
Runt 12:00 startar prologen av Jubileums-UK-rodden. Det startar båtar från 90-, 00- och 10-talet som tävlar mot varandra. Damernas final blir runt 14:45 och herrarnas 15:30.
Det kommer att finnas en kiosk med mat och fika. Med tanke på vädret de senaste dagarna är det bäst att ni tar med er oömma skor. För nostalgins skull får ni gärna ha på er era gamla UARS plagg!

Rodd under dagen
De som inte suttit i en båt på ett tag och är sugna på att dra ut en kortis är välkomna att ro från och med 12:00. Det kommer att finnas folk på bryggan vid båthuset som hjälper till.

Efter tävlingen
Efter tävlingen finns det möjlighet att duscha och basta i Syltahallen i närheten av båthuset. Bastun öppnar 16:00.

Festen
Festen är i ”Loftet” vid Ultuna, se bifogad karta, minglet börjar 18:00 och sittningen ca 18:30. Vi kommer att ha fri bordsplacering. Det blir en middag rik på underhållning - och när vi blir rastlösa har vi ett liveband och en DJ som får fart på dansen!

Till sist!
Glöm inte att göra er inbetalning (400 kr/person) till UARS PlusGiro 916022-7 senast 5 oktober om det inte redan är gjort.

Jubileums FAQ

När?

Den 6:e oktober 2012

Var?

Tävlingen ske på Fyrsiån med start vid Flottsundsbron och headrace mot Uppsala centrum, sträckan är ungefär 5km
Jubileumsfesten gå av stapeln i närheten av klubben vid "Loftet".

Vem ska komma?

• Alla nuvarande och före detta UARS-medlemmar med respektive.
  • Alla från Lund/Malmö som deltagit i Universitetskapprodden med respektive.
  • Andra bjudna gäster.
  • UARS vänner.

Hur anmäler jag mig?

• Du anmäler ditt deltagande med ett mail till This is a mailto link.Meddela vem som kommer matpreferenser samt annan info som kan vara intressant för oss. Glöm inte att betala in kostnadsbidragen.

Vad kostar det?

UARS önskar en kostnadsbidrag på 400 kr för jubileumsfesten. Pengarna betalas in till UARS konto (PlusGiro 916022-7) innan festen. Ange "20arNAMN" vid betalning.

Aktiviteter under dagen

UK jubileumslopp, sittning på kvällen

Uppdaterad: 18 JUL 2015 16:14