Medlemsansökan

UARS verksamhet är riktad till alla som är intresserade av rodd, från nybörjare till tävlingsroddare. För att ansöka om medlemskap, fyll i formuläret nedan.

• Kryssa i "rodd" som aktiv idrott om du har betalt, eller avser att betala, fullt medlemsskap i UARS (även studenter).
  • Kryssa i "akademisk idrott" som aktiv idrott om du är aktiv högskole- / universitetsstudent.
  • Stödmedlemmar ansöker "endast om medlemskap"

För att din ansökan om medlemskap ska bli godkänd måste du även betala medlemsavgiften. Har du frågor, kontakta UARS sekreterare eller informationsansvarig.

Välj typ av medlemskap

Välj om du vill ta del av föreningens verksamhet som aktiv utövare eller endast ansöka om medlemskap i föreningen. För att utöva en idrott ska du markera kryssrutan för den idrotten under "Jag vill vara aktiv i följande idrotter". Det är möjligt att vara aktiv inom flera idrotter i föreningen, markera de du önskar vara aktiv inom.

Behandling av personuppgifter

Som medlem i denna förening kommer föreningen att behandla flertalet personuppgifter om dig. Detta för att föreningen ska kunna administrera sin verksamhet. Föreningen har ansvaret för att behandlingen av personuppgifterna är förenligt med gällande lagstiftning samt Idrottens Uppförandekod för behandling av personuppgifter. Ditt personnummer kan komma att samköras mot statens personadressregister (SPAR) för uppdatering av föreningens medlemsregister. Samkörningen genomförs för att fullgöra vår skyldighet att säkerställa att dina personuppgifter är uppdaterade och korrekta.

Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör för att ansöka om medlemskap.

Ange dina personuppgifter

Du är under 18 år, ange målsmans uppgifter