Utskott och poster

För att hålla igång verksamheten har UARS ett antal utskott / kommittéer. Föreningen drivs helt av ideellt engagemang, och ett sätt för medlemmar att dra sitt strå till stacken är att delta i ett utskotts eller kommittés arbete.

• Sponsrings- och bidragskommittén
    Ser till att få in resurser utöver medlemsavgifter till klubben, leds av föreningens kassör.
  • Marknadsföringskommittén
    Ser till att föreningens verksamhet och prestationer är kända för en bredare allmänhet, leds av föreningens sekreterare.
  • Materialutskottet
    Ansvarar för roddbåtar, motorbåt, trailer och båthuset, leds av föreningens materialförvaltare.
  • Tränarkommittén
    Ansvarar för träning och tävling, leds av föreningens roddchef.

Därutöver finns det ett antal poster med mer eller mindre betyngande uppgifter:
Valberedning, Revisor, Revisorsuppleant, IT-ansvarig, Ceremonimästare, Fanbärare, Arkivarie

Uppdaterad: 2016-02-21 19:13