Hoppa till sidans innehåll

Årsmötet 2016

12 MAR 2016 19:12
Den 8/3 hölls UARS årsmöte, i ett som vanligt lite kyligt klubbhus. Styrelsens budget och verksamhetsplan för 2016 antogs. Den senare genomsyras av styrelsens huvudfokus, för året: att bygga upp medlemsbasen och öka delaktigheten bland medlemmarna.
  • Skapad: 12 MAR 2016 19:12

En lista på årets huvudsakliga aktiviteter hittar du på hemsidan under Årskalendarium. Denna lista kommer uppdateras löpande, liksom den interna klubbkalenden.

Förutom att öka medlemmarnas delaktighet, kommer styrelsen även arbeta på att öka klubbens synlighet för att i framtiden dels ha en stabil rekryteringsbas, och dels kunna rekrytera sponsorer till klubben. Detta arbete kommer innefatta kontakter med universiteten och deltagande i aktiviteter inne Uppsala.

En kär aktivitet kommer tyvärr inte kunna genomföras iår - AKA-rodden. Akademiska hus meddelade under januari att de inte längre är intresserade av att genomföra akademiska rodden. Detta innebär att akademiska rodden inte blir av 2016, då UARS själva inte har möjlighet att organisera den på samma sätt som den genomförts de tio senaste åren. Styrelsen kommer under året titta på de framtida möjligheterna att genomföra akademiska rodden under andra former / med andra partners. För de roddsugna amatörerna finns givetvis i fortsättningen även våra sk "Concept3"-event.

Styrelsens förslag om lätt höjda medlemsavgifter, och möjlighet till halvårsmedlemskap antogs, du hittar dem ocskå på hemsidan under medlemsavgifter.

Förutom den vanliga fromalian presenterades även resultatet av medlemsenkäten. Och just det, 2015 års styrelse beviljades också ansvarsfrihet.

Skribent: Erik Lewin

Postadress:
Uppsala Akademiska RS - Rodd
UARS, Box 2151
75002 Uppsala

Besöksadress:
Jan Brauners väg 3
75651 Uppsala

Kontakt:
Tel: 0730846133
E-post: This is a mailto link

Se all info